Winaars Facebook-actie

Op 1 oktober is de trekking geweest van de 20 namen die er mede voor gezorgd hebben dat we al over de 2000 Facebook-likes zitten! Onze dank is groot en we hopen dat we over een tijdje de 2500 likes gaan bereiken.

 

De volgende mensen hebben een gratis etentje gewonnen (exclusief de drank). Maar we willen ook diegene met wie je komt eten een beetje tegemoet komen. Daarom is door team Dinges het volgende besloten: De winnaar krijgt een gratis etentje op een dinsdag, woensdag of donderdag. Neem je één persoon mee, dan eet de winnaar gratis en krijgt de ander een gratis drankje. Als je met drie personen komt eten dan eet de winnaar gratis en krijgt de hele tafel 10% korting op het totale bedrag. Kom je met vier personen, dan eet de winnaar gratis, krijgt de hele tafel 10% korting en is het eerste drankje voor alle vier van het huis.

 

Zie je hier onder jouw naam staan, dan ben je de winnaar en kun je een e-mail sturen naar info@restaurantdinges.nl en ontvang je een ‘ticket’ voor het gratis etentje. Deze neem je mee als je komt eten, nadat je een telefonische reservering hebt gedaan.

 

Felicitaties aan de volgende winnaars:
Jose Jack van Helden, Jos Giesbers, Bianca van Suilen, Dolinda Leliveld, Miriam Gerrits, Janny de Klein, Fiona Schippers, Deborah Nieuwendijk-de Vos, Wendy van den Dobbelsteen, Bianca van Reeken, Toon Hendriks, Rudy Moors, Gody Smits, Jessie van Rooij, Wendy van Leent, Dianne van der Stappen, Wenda Daanen, Ivo Wessels, Rosalie van de Velde, Roy Noordermeer.

 

Blijf ons liken en openbaar delen en maak kans op een gezellig avondje uit bij Restaurant Dinges!