Restaurant Dinges start met afhalen tapasmenu

Steeds meer gasten vinden weer de weg naar ons restaurant maar ook velen vinden het nog even te vroeg om uit te gaan eten. Daarom, op veler verzoek, begint Restaurant Dinges met het afhalen van een tapasmenu. Op donderdag tot en met zondag kunt u, in eigen keuken, de tapas-kok spelen.

 

Heerlijk genieten van onze tapas die door ons voorbereid zijn en die u zelf verder klaar kunt maken om er zo een heerlijke avond van te maken.
 
Wij hebben er voor gekozen om de warme tapas ‘koud’ aan te leveren, zodat u zelf kunt bepalen wanneer u de gerechten wilt nuttigen. Immers, als wij het warm met u meegeven, dan bent u bijna verplicht om al het warme direct achter elkaar op te eten anders wordt het koud.
 
Nu is het eenmalig de oven even voor verwarmen thuis en u bepaalt zelf welke en wanneer u de warme gerechten nuttigt. Binnen maximaal 6 minuten zijn de gerechten gaar. En bovendien kunt u zo dus makkelijk wisselen tussen warme en koude gerechten. Wij zorgen voor een overzicht bij levering welk gerecht hoe lang de oven of eventueel frituur in moet.
 
U kunt tapas afhalen van donderdag tot en met zondag, maar het bestellen kan elke dag. Maar let op: wij leveren dus niet op maandag en dinsdag (want dan zijn we gesloten) en ook niet op woensdag, want dat is de dag van de voorbereidingen. Voor € 19,95 per persoon mag u kiezen uit 5 warme en 5 koude gerechtjes per persoon. Tevens een keuze van 2 dessertgerechten en wij leveren daar ook nog broodjes met kruidenboter en diverse sauzen. U kunt eventueel zelf voor een extra salade of frietjes zorgen.
 
Op onze website kunt u zien uit welke gerechten u kunt kiezen. Afhalen reserveren kan, voorlopig, alleen telefonisch op 024 – 675 92 76.
 
Wij zullen , in overleg met u de bestelling opnemen. Voor warm en koud heeft u keuze uit 10 gerechten en uit 4 dessert gerechten.
Voorbeeld:
 
U wilt tapas bestellen voor 4 personen.
 
U kiest 5 koude en 5 warme gerechten uit een keuze van 10.
 
Kiest u bijvoorbeeld voor huis gerookte zalm dan geven we dus 4 porties huis gerookte zalm mee. U kunt dus niet voor ieder afzonderlijk een menu bestellen. Heeft u daar vragen over? Dan staan wij graag tot uw dienst.
 
De tapas kunnen op de dag voor 17.00 uur opgehaald worden. Nadat alles is doorgenomen, kunt u met pin of contant betalen. U zet het thuis even in de koeling of u kunt direct bij thuiskomst gaan genieten. U bepaalt zelf hoe lang u wilt genieten. Het hoeft immers niet gelijk op, want u bent zelf de kok voor die avond.
 
Interesse ? Neem dan contact met ons op.
 
Wij staan voor u klaar en wilt u toch in ons restaurant komen eten dan kijken wij of er nog plaats is.
 
Team Dinges