Over Dinges

Restaurant Dinges is hét tapasrestaurant in Beuningen. Een restaurant om een gezellig avondje uit te gaan met het gezin, vrienden, familie of collega’s. Voor iedereen staan er diverse gerechten op de menukaart, die heerlijk vers bereid zullen worden. Ons ervaren team in de keuken en in de bediening wil u graag een onvergetelijke avond bezorgen, waarbij u zelf al zult zeggen: “Hier moeten we zeker nog een keer gaan eten!”

Dinges heeft een concept waarbij er in rondes besteld kan worden. Naast de kaarten met de warme en koude ‘kleinere dinges’, die twee maal per ronde besteld kunnen worden, zijn er ook iets grotere gerechten. Deze ‘grotere dinges’ mogen één maal per ronde besteld worden,  als onze desserts. Bovendien zijn er nog speciale kaarten met 'vega dinges' en 'extra dinges' (zo lang de voorraad strekt), ook deze mogen 2x per ronde besteld worden.
Brood, frites, nacho’s, salade of extra groente kunnen onbeperkt worden bijbesteld. Voor de tapas (onbeperkt) geldt een vaste prijs van €31,50 per persoon. Dit alles is exclusief de dranken, die we aanbieden op onze speciale drankenkaart.
Kinderen tot en met 12 jaar kunnen bovendien genieten van een speciale kindermenukaart voor slechts €1,50 per levensjaar, exclusief drankjes. Voor bestellingen buiten het kindermenu om betalen zij €1,75 per levensjaar.
Wilt u een gezellig avondje uit met heerlijke verse tapas? Dan raden wij u aan om te reserveren bij Restaurant Dinges, wij zullen u niet teleurstellen!