Over Dinges

Restaurant Dinges is hét tapasrestaurant in Beuningen. Een restaurant om een gezellig avondje uit te gaan met het gezin, vrienden, familie of collega’s. Voor iedereen staan er diverse gerechten op de menukaart, die heerlijk vers bereid zullen worden. Ons ervaren team in de keuken en in de bediening wil u graag een onvergetelijke avond bezorgen, waarbij u zelf al zult zeggen: “Hier moeten we zeker nog een keer gaan eten!”

Restaurant Dinges heeft een concept waarbij er in rondes hapjes besteld kunnen worden. Naast de kaarten met de warme en koude ‘dinges’, die twee maal per ronde besteld kunnen worden, zijn er ook 'vega dinges' (twee gerechtjes per ronde) en desserts (één per ronde). Voor kinderen is er bovendien een speciale kaart.
Brood, frites, nacho’s, salade of extra groente kunnen onbeperkt worden bijbesteld. Voor de tapas (onbeperkt) geldt een vaste prijs van €37,25 per persoon. Dit alles is exclusief de dranken, die we aanbieden op onze speciale drankenkaart. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen bovendien genieten van een speciale kindermenukaart voor slechts €2,00 per levensjaar, exclusief drankjes.
Wilt u een gezellig avondje uit met heerlijke verse tapas? Dan raden wij u aan om te reserveren bij Restaurant Dinges, wij zullen u niet teleurstellen!
NIEUWS
X