DINGES WEKEN

De zomervakantie is weer voorbij en aanstaande woensdag 15 augustus is Restaurant Dinges weer geopend! Dan beginnen ook gelijk de DINGES WEKEN!
 
Omdat wij op 26 april 2016 onze deuren openden, willen wij de 26.000e bezoeker in het zonnetje zetten. Hij of zij eet dan met de gehele tafel gratis, exclusief de drank. Dit gaat naar aanleiding van ons reserveringssysteem, dus binnenloop kunnen we helaas niet meetellen.
 
Daarnaast willen wij ook graag de 500 gasten vóór en na binnenkomst van de 26.000e bezoeker verrassen: de DINGES WEKEN. Tijdens de DINGES WEKEN ontvangen gasten leuke kortingen die kunnen variëren van een gratis drankje, een kopje koffie op het einde of 10, 20 en misschien wel 50% korting op de prijs van het menu, exclusief de drank, op de rekening.
 
Maak dus een reservering via www.restaurantdinges.nl of bel (vanaf 15 augustus 2018) naar ons vaste nummer (024 – 675 92 76 ) en wij maken de reservering voor u. Reeds gemaakte reserveringen van voor 15 augustus 2018 tellen uiteraard ook gewoon mee voor deze actie.
 
Delen wordt gewaardeerd en daarmee kunt u ook een gratis menu winnen voor 2 personen exclusief de drankjes.
 
Op maandag en dinsdag is Restaurant Dinges voortaan gesloten. Reserveer je op woensdag of donderdag dan begin je al met een standaard korting van 5% tijdens de DINGES WEKEN. Tot snel!