DINGES in de media

Tapas eten bij Restaurant Dinges is avondje uit

Beuningen, 23 april 2016 – Vanaf aanstaande woensdag is Restaurant Dinges hét nieuwe tapasrestaurant in Beuningen. Een restaurant om een gezellig avondje uit te gaan met het gezin, vrienden, familie of collega’s. Voor iedereen staan er diverse gerechten op de menukaart, die heerlijk vers bereid worden.

 

Michel Weijdt opent op dinsdag 26 april aan de Schoolstraat 31 in Beuningen zijn eigen Tapasrestaurant. Voor velen is Michel geen onbekende, hij runt met succes sportcafé De Tinnegieter en blijft dat doen. Aan Beuningen Magazine vertelt hij over zijn lang gekoesterde wens om een eigen eetgelegenheid te openen.

 

Michel: “Het is altijd een droom geweest om een eigen lunchroom te hebben. Iets kleins met weinig personeel. Toen kwam dit via via op mijn pad en door er met mensen in mijn omgeving over te praten dacht ik ‘waarom ook niet?’ Restaurant De Prins is dicht, 024 hier tegenover is overdag open, mensen konden nauwelijks echt in een restaurant eten in Beuningen. Tapas is hot en dat zal voorlopig zo blijven. Wij hebben twee concepten op één kaart waarbij je kunt kiezen uit twee kleinere gerechten of één grotere per ronde. Voor de vaste prijs van € 23,75 per persoon (exclusief drank) mag je net zoveel rondes van de Kleinere dinges of Grotere dinges doen als je wil en in welke volgorde die je maar wil. Al begin je met het dessert, het maakt ons niet uit.”

 

“Het is de bedoeling dat de mensen hier een avondje uit zijn. We hebben ongeveer zeventig stoelen en doen maar één bezetting per avond zodat de gasten lekker lang en gezellig kunnen tafelen. Ze mogen bij ons gerust drie uurtjes over het eten doen maar, kom je om half zes al binnen en en heb je niet de hele avond omdat je bijvoorbeeld nog naar de bioscoop wil, dan kan je dat aangeven en houden we daar rekening mee.”

 

Op de kaart met Kleinere dinges vind je onder andere een geitenkaaspakketje met peer en sla, huisgerookte ribeye met truffelmayonaise of biefstukreepjes op Japanse wijze bereid. Truffelpasta met geschaafde kaas, vegetarische strudel met spinazie en fetakaas of zeebaarsfilet met paddenstoelenrisotto zijn de Grotere dinges. Dan zijn er nog Kinder dinges en de Extra dinges; speciale, seizoensgebonden gerechten die tijdelijk op de kaart staan.

 

Restaurant Dinges is alle dagen geopend. Op maandag en dinsdag vanaf 17:30 uur en de overige dagen vanaf 11:00 uur. Van woensdag tot en met zondag is er tussen 11.00 tot 16.00 uur een eenvoudige lunchkaart maar wel met speciale dingen. Reserveren kan heel eenvoudig via de website restaurantdinges.nl.