DINGES in de media

Nieuw per 26 april in Beuningen: Restaurant Dinges

De 49 jaar jonge Michel Weijdt uit Wijchen opent op dinsdag 26 april aan de Schoolstraat 31 in Beuningen zijn eigen Tapasrestaurant. De horecaondernemer van sportcafé De Tinnegieter vertelt over zijn nieuwe eetgelegenheid.

 

Michel: “We gaan voor een vaste prijs (exclusief de drank) twee concepten op één kaart bieden! Dat wil zeggen dat naast de ‘kleine gerechtjes’ (kleinere dinges) we tevens ‘iets grotere gerechten’ (grotere dinges) serveren. Dit tegen de vaste prijs van €23,75 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar is de prijs voor een speciaal ‘onbeperkt kindermenu’ (kinderdinges) voor €11,25.”

 

U moet bij Restaurant Dinges denken aan huisgerookte ribeye met truffelmayonaise, biefstukreepjes op Japanse wijze en overheerlijke mosterdsoep met gerookte zalm. Naast de vaste kaart zijn er tevens de zogenaamde ‘specials’ (extra dinges) die steeds weer anders zullen zijn. De koks zullen u verrassen! “Natuurlijk wordt alles vers voor u bereid, willen we streekproducten gaan gebruiken en gaan we met seizoensgroenten werken.” Kortom: reden genoeg om een kijkje te gaan nemen in Beuningen bij het nieuwe concept van Wijchenaar Michel Weijdt.

 

Restaurant Dinges is zeven dagen per week geopend voor tapas vanaf 17.30 uur; de keuken sluit om 22.00 uur voor de gerechten en om 22.30 uur voor het dessert. “Naast de avond/tapaskaart draaien we van woensdag t/m zondag tussen 11.00 tot 16.00 uur een speciale lunchkaart!”, laat Michel tot slot weten. Reserveren kan al vanaf nu op www.restaurantdinges.nl of telefonisch: 06-22667966. Tevens heeft het restaurant een Facebookpagina. Hierop is echter niet te reserveren.

 

Wijchens Nieuws